Alix Beautycenter te Uden | Micro Skin Polish behandelingen


Micro Skin Polish behandelingen

NIEUW: Micro Skin Polish
Rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde of een verslapte huid?

Tot voor kort dachten we dat je voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch chirurg terecht kon. Nu is er ook een geweldig resultaat kan bereiken op een milde en pijnloze manier...
Klik hier voor meer informatie over de revolutionaire MedCos Micro Skin Polish! Micro Skin Polish
Rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde of een verslapte huid?

Tot voor kort kon je daarvoor alleen bij de cosmetisch chirurg terecht. Nu is er ook een geweldig resultaat mogelijk op een milde en pijnloze manier... Met de revolutionaire MedCos Micro Skin Polish!


MicroSkinPolish - Medcos Anti-ageing behandeling
Stralend mooi met de revolutionaire MicroSkinPolish van Medcos.

Microskinpolish, voor het aanpakken van rimpels, grove huidstructuur, acne littekens en een verouderde huid. Met de Medcos MicroSkinPolish bereiken we een geweldig resultaat op een milde en pijnloze manier... met de revolutionaire MicroSkinPolish behandeling gaan we voor duurzame huidverjonging op een natuurlijke manier. MicroSkinPolish, veel meer dan alleen microdermabrasie, maar drie duurzame technieken gecombineerd voor het ultieme resultaat..

3x Power in één behandeling met de Microskinpolish van Medcos
Drie krachtige, veilige en bewezen technologieën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging die de resultaten van cosmetische chirurgie benaderen.

1. Microdermabrasie
Bij microdermabrasie word een dun (micro) laagje van de huid (derma) tot in de papillaire laag afgeschaafd (brasie) met behulp van zeer fijne kristallen. Het is een middel diepe peeling die totale regeneratie van de huid bewerkstelligt. Door de verwijdering van oude huidcellen uit de opperhuid wordt de huid gestimuleerd tot een natuurlijke aanmaak van nieuwe huidcellen. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving

2. Low Level Laser Therapie (LLLT)
Ook wel koud Laser genoemd, is een biostimulatie en heeft het vermogen om weefsels op celniveau te herstellen. De intensiteit van diodelasers is niet zo hoog als een chirugische laser en daardoor ontstaat er geen verwarmingseffect. Door licht in speciale golflengtes op de huidcellen te laten inwerken, wordt de stofwisseling - de afvoer van afvalstoffen en de aanvoer van voedingsstoffen binnen de cel geactiveerd, hierdoor verbeterd de functie van de cel tot 70%. De cel krijgt weer kracht en waardoor diverse huideigenschappen zoals elasticiteit worden verbeterd. Bij meerdere behandelingen treedt herstel van het celweefsel op. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving

3. Skin Polish (voeden & beschermen)
De afsluitende fase voedt en beschermt de huid. De actieve werkstoffen die op de huid worden gebracht, bevatten o.a. vitamine, anti-oxidanten en een SPF beschermingsfactor. De behandeling werkt ontspannend en energie stromen worden gestimuleerd waardoor de huid tot rust komt.

Waarom kiest u voor MicroSkinPolish?
Omdat het de meest krachtige microdermabrasie is op de markt. En daardoor andere microdermabrasie apparatuur ver achter zich laat betreft resultaat. Het de nieuwste technologie bevat en het een geheel Nederlands product is, waardoor u kunt vertrouwen op een veilig en goed gekeurd apparaat. Als u echt gaat voor huidverbetering en het best verkrijgbare (o.a. microdermabrasie) behandeling wilt ondergaan, maak dan gebruik van de MicroSkinPolish!

Het resultaat: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid.

Voor een lang behoudend cosmetisch resultaat, is de Micorskinpolish aan te raden in kuurverband. Wilt u graag uw persoonlijk kuuradvies? Klik hier en vul uw gegevens in. We geven u graag een huidadvies op maat. Tevens ontvangt u dan een geweldige kennismakings aanbieding..

Voor de prijslijst van Speciale (kuur)behandelingen kunt u hier klikken.


Alix Beautycenter te Uden | Esra en Sevgi Mülazim print deze pagina