Alix Beautycenter te Uden | Esra & Sevgi Mülazim

Alix Beautycenter
Bij Alix Beautycenter bent u in goede handen. U krijgt als klant alle aandacht: of u nu komt voor een gezichtsbehandeling, een rustgevende massage of een professionele make-up behandeling. U wordt klantvriendelijk en vakkundig behandeld.

In ons mooi, hygienisch Beautycenter in Uden wordt u op afspraak ontvangen. Wij zijn zeer goed bereikbaar en u kunt altijd gratis parkeren.
Klik hier voor de routebeschrijving.

Adres
Hofstukken 732
5403 BZ Uden
T: 0413 - 254 359
M: 06 - 5340 4375 (Esra)
M: 06 - 5394 7073 (Sevgi)

VVV CADEAUBON INWISSELBAARVanaf heden is het mogelijk om uw VVV-Cadeaubon in te leveren bij Alix Beautycenter te Uden.
Met de VVV Cadeaubon kunt u zowel uw behandeling als uw producten betalen.

Openingstijden
  Uden:
Maandag: 10:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
Donderdag: 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur

U kunt altijd voor een behandeling binnen komen lopen, maar ook voor:

 • product verkoop
 • (gratis) huidanalyse en advies
 • (gratis) intake producten en behandelingen

 • Opleiding ‘Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten’
  Een gediplomeerd schoonheidsspecialiste voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsverzorgingsbranche. Uiteraard mag u van mij verwachten, dat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering door het regelmatig volgen van trainingen. Door de toename van het aantal huidproblemen, is het van belang, dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over voldoende dermatologische kennis. Naast medici, spelen we natuurlijk een belangrijke rol in het herkennen en het geven van voorlichting over huidaandoeningen.
  Dit was voor mij een belangrijke reden om de opleiding ‘Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten’ van U-Consultancy te volgen. De lessen worden gegeven door dermatologen, dus een professionele opleiding met actuele informatie. Na het afronden van deze opleiding ben ik nog beter in staat mijn beroep als specialist uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. Ook kan ik mijn cliënten professioneel doorverwijzen naar een huisarts of dermatoloog, door de juiste analyse en gebruik van medische terminologie. Een absolute meerwaarde, waarmee ik mij van mijn collega´s uit de branche kan onderscheiden.
    Esra en Sevgi Mülazim van Alix Beautycenter te Uden

  Klik op de foto voor meer informatie over Alix Beautycenter te Uden en/of Esra en Sevgi Mülazim.

  Alix beautycenter is MEDCOS partner
  Vanaf april kunt u terecht voor de revolutionaire MicroSkinPolish behandeling. Klik hier voor meer info.  Kwaliteit en deskundigheid
  Alix Beautycenter maakt gebruik van producten met een hoge kwaliteit. Alix Beautycenter staat voor kwaliteit en deskundigheid en is aangesloten bij een brancheorganisatie voor de schoonheidsverzorging.
  Heeft u interesse? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag geheel vrijblijvend over alles op het gebied van huid- en gelaatverzorging.

  Uw contactpersoon:

  Esra Mülazim
  Alix Beautycenter te Uden


  Alix Beautycenter te Uden | Esra en Sevgi Mülazim print deze pagina