Alix Beautycenter te Uden | Esra & Sevgi Mülazim

Alix Beautycenter te Uden staat voor deskundigheid en kwaliteit in huidverzorging. Omdat elke huid zijn eigen specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf eerst een huidanalyse gemaakt.
Door de persoonlijke aandacht, adviezen en kwaliteitsproducten waarmee in de salon wordt gewerkt, wordt uw huid in optimale conditie gebracht. Uiteraard zijn de behandelingen zowel voor vrouwen als mannen geschikt.

Esra Mülazim, de eigenaresse, is gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Moeder Sevgi is eveneens gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ondersteunt Esra. Sevgi en is ruim 15 jaar assistente Dermatologie bij Dermapark. Hierdoor heeft ze een zeer brede ervaring en netwerk opgebouwd.

Naast diverse gezichtsbehandelingen en het oplossen van huidproblemen kunt u ook terecht voor gespecialiseerde behandelingen o.a. verven van wimpers en wenkbrauwen, epileren, harsen en gelaatsbehandelingen en Oosterse techniek ontharen met touw, wat zeer geschikt is voor de gevoelige huid.
Mijn salon is aangesloten bij een brancheorganisatie voor schoonheidssalons. Bovendien werken wij met geheel dierproefvrije producten.


 

Alix Beautycenter te Uden

Heeft u na het lezen van deze website nog vragen, schroom dan niet om contact op te nemen met mij. U vindt mijn contactgegevens onder de rubriek Contact (of klik hier)

Graag tot ziens bij Alix Beautycenter in Uden.

Esra Mülazim
Alix Beautycenter te Uden


Alix Beautycenter te Uden | Esra en Sevgi Mülazim print deze pagina